2014 dagpas

Wat biedt fitness 4all Breda

Fitnesscentrum Breda

Welkom bij het fitnesscentrum in Breda waar kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Hier vinden jong en oud van alles op het gebied van sport, gezondheid en ontspanning. Wil jij in een rustige omgeving lekker bewegen onder begeleiding van professionele begeleiding? Schijf je dan nu gratis in voor een uitgebreide fitheid-/gezondheidstest.

Kenmerken van fitness4all Breda

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kleinschalig
  • Professionele instructeurs
  • Doelgericht trainen
  • Groepslessen
  • Persoonlijke trainingschema's

Fitnesscentrum Breda de accomodatie

De moderne en gebruiksvriendelijke trainings- faciliteiten van fitness4all Breda vormen de perfecte plek om te sporten. De persoonlijke begeleiding en coaching door professionele instructeurs maken het leuk en makkelijk om energiek en in vorm te blijven.

Groepslessen binnen ons centrum

Wij verzorgen groepslessen voor iedereen, van jong tot oud.

Fitnesscentrum Breda; Kinderen (t/m 12 jaar)

Tijdens de groepslessen voor kinderen is er veel aandacht voor ritme en bewegen.
Hierdoor wordt een goede lichaamshouding en motoriek gestimuleerd en verbeterd, veelal op speelse wijze.

Fitnesscentrum breda; Volwassenen

Fitness4all Breda heeft ook diverse groepslessen voor volwassenen. 
Hierbij ligt de focus op het verbeteren van houding, conditie, lenigheid en spierkracht. Gezond resultaat door lichamelijke inspanning en mentale ontspanning. Nieuw bij fitness4all is "Virtual spinning"!

Fitnesscentrum breda; Medisch trainingscentrum
Door chronische aandoeningen, zoals reuma, diabetes en lagerugpijn, en bij blessures wordt sporten vaak pijnlijk en te belastend ervaren. Sport en beweging hebben echter een positieve invloed op lichamelijke klachten. Mits op de juiste manier en in de juiste dosis uitgevoerd. In ons medisch trainingscentrum staan onze deskundige instructeurs klaar om een-op-een trainingschema's op te stellen en uit te voeren.

Fysiotherapie en diëtiek onder 1 dak

Als organisatie hechten wij grote waarde aan de gezondheid van onze leden. Naast sport- plezier biedt fitness4all Breda daarom ook fysiotherapie en diëtiek.
Hiervoor werken we samen met twee hoog gekwalificeerde praktijken. Beiden zijn binnen ons centrum gevestigd. Meer weten over fysiotherapie4all