2014 dagpas

Fysiotherapie

Als organisatie hechten wij grote waarde aan de gezondheid van onze leden. Naast sport- plezier biedt fitness4all Breda daarom ook fysiotherapie en diëtiek. Hiervoor werken we samen met twee hoog gekwalificeerde praktijken. Beiden zijn binnen ons centrum gevestigd.

Fysiotherapie4all

Fysiotherapie4all is een praktijk die zich naast fysiotherapeutische behandelingen richt op sporters, chronische aandoeningen en behandelingen na een operatieve ingreep. Dit concept komt voort uit kennis, persoonlijke interesses, ambities en ervaringen.
Twee essentiële begrippen binnen de praktijk, zijn ‘kwaliteit’ en ‘specificiteit’.

Fysiotherapie4all wil voor de patiënt kwalitatief goede behandelingen aanbieden, die specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van de patiënt. Dit kan nader worden geïllustreerd door het gegeven dat de praktijk top- en amateursporters de mogelijkheid biedt om op topniveau te revalideren onder sportspecifieke omstandigheden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in revalidatie voor patiënten die conservatief behandeld worden en waarbij patiënten een operatieve ingreep hebben ondergaan. Op deze manier kunnen patiënten met bijvoorbeeld voorste kruisband letsel, hernia, heup prothese, etc. postoperatief onder begeleiding van een fysiotherapeut op een juiste manier revalideren. Tevens is het bij fysiotherapie Uden mogelijk om aan de groepsrevalidatie sessies deel te nemen. Tijdens deze sessies wordt er specifiek gerevalideerd met een bepaalde groep patiënten met een chronische indicatie (artrose, hart- en vaatziekten, longziekten en reuma). Op deze manier kunnen betrokken elkaar helpen in hun revalidatieproces.

Bij ons kunt u terecht voor de volgende behandelingen:

Fysiotherapie
(Top)sport fysiotherapie
Revalidatie
Manuele therapie
Triggerpoint therapie
Medische fitness
Dry needling therapie

E-mail: info@fysiotherapie4all.nl
Website: www.fysiotherapie4all.nl
Tel: 076-5657133

Maak nu een afspraak voor fysiotherapie