2014 dagpas

Milon Cirkel

Fitness4all Breda pakt uit met de laatste revolutie in de fitnessbranche, de Milon Cirkel! Bekijk hieronder het filmpje over de Milon Cirkel.

Maak vrijblijvend een afspraak voor de Milon Cirkel!

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van zes verschillende volautomatische krachttoestellen en 2 maal 4 minuten conditietraining. In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen. Per toestel worden jouw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De volledige training, inclusief opwarming, duurt slechts 35 minuten.

Milon Cirkel Breda

Voor wie is de Milon Cirkel? 

De Milon Cirkel is dé fitnessrevolutie voor de beginnende en de ervaren fitnesser. Voor hen die fitness saai vinden, weinig tijd hebben of het diëten beu zijn is dit de gedroomde vorm van bewegen. Ook de ervaren fitnesser zal verbaasd zijn over het trainingscomfort en de efficiëntie van de Milon Cirkel.

Gewichtsverlies bereik je het snelst als je 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie verbruikt dan dat je opneemt door je voeding. Het verbruiken van energie wordt 'de stofwisseling' genoemd. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. Traditioneel sporten verhoogt het verbruik voornamelijk tijdens het sporten. Reeds één uur na de belasting is de stofwisseling nog maar 50% verhoogd. Je zou dus bijna elke dag moeten sporten om echt af te vallen!

Spieren maken slank! De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten in de negatieve fase (excentrisch trainen), geeft 30% meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd, met slechts de helft van de inspanning!

Geen angst: met 2x per week spieren trainen wordt je echt geen bodybuilder! Je wordt wel snel slanker, strakker en steviger. Na de eerste training voel je de positieve effecten van deze training.
Zonder spierpijn!

De Milon Cirkel dwingt je lichaam zich aan te passen aan de specifieke krachtuithoudingstraining. Dit verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dus 15 maal langer vetverbranding!

Onze spieren ondersteunen onze gewrichten! Op de Milon Cirkel kun je ook bij chronische rugklachten 100% veilig je spieren intensief trainen! Je spieren worden binnen enkele weken tijd tot dubbel zo sterk! Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van je ruggengraat.

Veel mensen hebben allerhande kwaaltjes. Zere schouders, slechte knieën, zwakke botten, weinig uithouding. De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basisconditie en basiskracht op te bouwen. Dit zijn onder andere voorwaardes voor een goede levenskwaliteit. Het is ook de ideale start om veilig en verantwoord jarenlang plezier te beleven aan het sporten. Zonder goede fundamenten kan je geen stevig huis bouwen! Na 6 tot 12 weken is de basis gelegd voor jarenlang sportplezier.

Waarom jij de Milon Cirkel moet doen?!

  • De Milon Cirkel is leuk en je krijgt geen kans om je te vervelen.
  • De training duurt slechts 35 minuten en je wisselt continu van toestel.
  • Dankzij de chipkaart worden de toestellen persoonlijk op jou afgesteld en train je volledig op je eigen niveau.
  • Omdat je zo efficiënt traint, hoef je voor een optimaal resultaat slechts twee maal per tien dagen te trainen.
  • De Milon Cirkel stimuleert tot 15 maal meer vetverbranding dan een gewone fitnesstraining.
  • De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten geeft 30% meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd.
  • Je traint zeer veilig. De automatische instelling en de elektronische beveiliging van de toestellen zorgen ervoor dat je je niet kan forceren of blesseren.

Maak direct gebruik van de Milon Cirkel!