2014 dagpas

Personal Training Breda

Personal training Breda is een organisatie van enthousiaste personal trainers die samenwerken met fitness4all in Breda. Onze personal trainers zorgen voor het systematisch toepassen van belastingprikkels, die worden gegeven met de juiste frequentie, intensiteit en omvang. Alleen volgens deze formule kan er ook daadwerkelijk resultaat worden behaald. 

Niet alleen belastingsprikkels zijn belangrijk , maar ook net zo belangrijk, misschien wel het allerbelangrijkste is onze voeding. Een Personal trainer zorgt er dan ook voor dat de training onderverdeeld wordt in 3 facetten; training, voeding en motivatie (inzet). Dit onderscheid is wel afhankelijk per individu. 

Ieder mens is uniek, iedereen is dus anders. Dit wil zeggen dat ieder lichaam anders reageert op krachten die op het lichaam inwerken. Denk bijvoorbeeld aan trainingsprikkels of onze dagelijkse voeding. Zoals ik al zei zijn we allemaal verschillend en dit houdt in dat we allemaal een andere methode nodig hebben om ons lichaam te trainen en om uiteindelijk het beste uit ons lichaam te halen. Nu is de vraag; 'Hoe kunnen we ons individuele personal trainingsprogramma dan bepalen?'

Het antwoord is heel simpel; ervaren onder begeleiding van een personal trainer. Alleen jij kunt dat bepalen, jij voelt namelijk wat het beste voor jezelf is. Dit ervaren kun je niet alleen en in ons medisch trainingscentrum gaan wij jou daarbij helpen. Klik hieronder op de button voor een gratis intake gesprek!

Maak nu een afspraak voor personal training 

Wat doet een personal trainer?

Personal Trainer is een zeer populaire dienst voor zowel mannen als vrouwen die iets met hun lichaam willen doen. Een personal trainer heeft de kwaliteit om een plan op te stellen, je te begeleiden om dit plan uit te voeren en vol te houden. Dit plan wordt afgestemd op de persoon in kwestie. Ieder persoon is anders en daar speelt een personal trainer op in. Er wordt aan de hand van de doelstellingen, voor de persoon in kwestie een plan opgesteld om deze doelstellingen te bereiken.

Waarom heb jij een personal trainer nodig?

Een Personal trainer zorgt ervoor dat het maximale uit je lichaam wordt gehaald. Door je te coachen in training, voeding en te motiveren houd je de intensiteit hoog en zorg je voor een optimale trainingsprikkel en voedingspatroon. Er wordt niet alleen aan het fysieke aspect gewerkt. Door de combinatie van training en voedingscoaching wordt het optimale resultaat behaald. Daarnaast is een personal trainer ervoor om jouw doelstellingen vast te houden. Hij zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en dat je mentaal sterk blijft om het programma vol te houden. Deze drie facetten; training, voeding en mentaliteit bepalen uiteindelijk jouw resultaat. Met deze facetten hebben we een programma ontwikkeld om meer buikvet te verliezen en waarmee u strakkere buikspieren kunt ontwikkelen.

Personal training iets voor jou?

Of je nu jong of oud bent, een man of een vrouw, het maakt niets uit. Iedereen kan resultaat boeken en zijn of haar doelstellingen bereiken. Je moet alleen bereid zijn om iets te leren en wat met je lichaam te willen gaan doen. Het gaat natuurlijk niet vanzelf. Om iets te veranderen moet je er wel wat voor doen. Een personal trainer is de begeleider van het proces, maar jij zelf moet dat proces tot een goed einde brengen. Het is niet moeilijk. Je moet er alleen voor zorgen dat je jezelf houd aan de adviezen van je personal trainer.

Onze personal trainer gaat je hierbij helpen...

Je kunt het niet altijd alleen. Soms heb je gewoon een steuntje in de rug nodig. Iemand die jou stap voor stap begeleid naar jouw doelstellingen. Je moet iemand hebben die jou ondersteund en helpt wanneer je in de problemen komt.

Wil jij meer weten over mij en wil jij deze keer wel resultaat bereiken? Meld je nu hieronder aan voor een eerste kennismaking;

Maak nu een afspraak voor personal training